6 фильмов Джеймса Кэмерона, включая "Бездна", "Правдивая ложь" и "Чужие", выйдут на 4K UHD Blu-ray

6 фільмів Джеймса Кемерона, включаючи "Безодня", "Правдива брехня" та "Чужі", вийдуть на 4K UHD Blu-ray

Нарешті довге очікування закінчилося: 6 класичних фільмів Джеймса Кемерона отримають ремастеринг у форматі 4K і незабаром вийдуть на дисках 4K UHD Blu-ray, включаючи "Безодню" і "Правдиву брехню", а також нові видання "Титаніка", "Чужих", "Аватара" та "Аватара: Шлях води".

Першим став "Титанік", 25 ювілейне видання якого вперше виходить на 4K Ultra HD Blu-ray 5 грудня.

19 грудня у продаж надійдуть спеціальні колекційні видання "Аватара" у 4K, 3D Blu-ray та лімітованому Steelbook виданні, а також колекційне видання 4K "Аватар: Шлях води".

А 12 березня 2024 року ми отримаємо те, що завжди хотіли, - "Чужі" (колекційне видання 4K), "Безодня" (колекційне видання 4K) та "Правдива брехня" (колекційне видання 4K).

4K-трансфер для кожного релізу буде представлений у чудовому форматі Dolby Vision HDR та із захоплюючим Dolby Atmos, а більшість з них (за винятком "Чужих") отримають абсолютно нові бонусні матеріали.

Серед нових додаткових матеріалів - фільм "Безодня", "Глибоке занурення: Бесіда з Джеймсом Кемероном", в якій Кемерон розповідає про походження фільму і "звертається до деяких міфів, пов'язаних з його створенням", а також "Спадщина Безодні", в якому представлені нові інтерв'ю Кемерона та членів знімальної групи про фільм. Про фільм "Правдива брехня" ми отримаємо фільм "Страх - не варіант: A Look Back at True Lies", що містить закулісні секрети акторів та знімальної групи. За "Аватаром" ми отримаємо закулісну презентацію, яку проведе Ландау, та промо-ролики RDA у всесвіті. А у фільмі "Аватар: Шлях води" є багато нового, включаючи новий документальний фільм, віддалені та розширені сцени, а також рекламні матеріали.

Повернутись до блогу